close

Contact rapid

clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj | clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj - Program
Luni - Vineri: 09:00 - 12:00 si de la 13.00 - 20.00; Sambata 10.00 - 15.00
close

Formular de comandă

    Nume (obligatoriu)
    E-mail (obligatoriu)
    Telefon (obligatoriu)
    Observații

    Paradontoza

    Paradontoza reprezintă o afecțiune ce atacă rădăcina dinților, iar în cazurile mai grave poate chiar să afecteze și mandibula sau maxilarul. Gingivita reprezintă primul stadiu al acestei boli, cu care este adesea confundată.

    Există mai multe moduri de tratare a paradontozei, în funcție de severitatea acesteia. Scopul tratamentului paradontozei constă în curățarea eficientă a „buzunarelor” umplute cu bacterii și în prevenirea altor consecințe. Tratamentul paradontozei poate fi efectuat de către un medic dentist specialist în bolile parodontale sau de către un igienist dentar.

    Programează un consult

    Tratamente nechirurgicale În cazul în care paradontoza nu este avansată, tratamentul poate include proceduri mai puțin invazive, printre care:
    • Detartrajul – Această procedură are rolul de a elimina tartrul și bacteriile de pe suprafața dinților și de sub gingii. Detartrajul poate fi efectuat cu ajutorul unor instrumente manuale sau cu anumite dispozitive cu ultrasunete.
    • Tratament pentru rădăcini dentare – În acest caz, suprafețele radiculare vor fi netezite, pentru a descuraja continuarea acumulării de tartru.
    • Tratament cu antibiotice – Administrarea antibioticelor topice sau orale poate ajuta la controlul infecțiilor bacteriene. Antibioticele topice pot fi, în general: clătiri ale gurii cu antibiotice sau inserare de fire și geluri ce conțin antibiotice, în spațiile dintre dinți și gingii, după ce se realizează o curățare profundă a cavității bucale. Cu toate acestea, antibioticele pe cale orală pot fi necesare pentru eliminarea completă a bacteriilor cauzatoare de infecții parodontale.

    Contact Icon
    expand_less
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
    Detalii Am înțeles