- Fizioterapie -

dog-2606759_960_720Serviciul de fizioterapie pentru caini si pisici a fost creat in clinica noastra pentru a ajuta animalele cu diferite afectiuni neurologice si locomotorii.

Clinica veterinara are ca pacienti un numar mare de caini varstnici cu deficiente locomotorii, datorate degenerarilor articulare instalate o data cu inaintarea in varsta.Astfel, pentru a veni in sprijinul lor, am dotat clinica cu o combina de fizioterapie care are o multitudine de programe de electro-terapie si laser-terapie clinica veterinara – aparat de fizioterapie cu foarte bune rezultate in afectiunile neurologice si locomotorii.

Fizioterapia, atat cea cu laser cat si cea de electro-terapie, poate fi folosita in afectiunile neuro-locomotorii acute rezultate in urma unor miscari bruste. De asemenea, mai poate fi folosita atat in afectiunile cronice, ca de exemplu: artroze, osteofite (ciocurile pe coloana), afectiuni degenerative cat si in afectiuni cronice cu un puseu acut.

Cainii de talie mare (peste 25 kg) datorita greutatii si efortului fizic, dupa o anumita varsta fac osteofite (ciocuri pe coloana), tasari vertebrale, hernii ale discurilor intervertebrale, calusari defectuoase. Aceste afectiuni sunt insotite de dureri, urmate de afectarea mersului sau incoordonare a trenului posterior.

Acest serviciu de fizioterapie canina impreuna cu tratamentul medicamentos imbunatatesc considerabil calitatea vietii cainilor cu astfel de probleme. In anumite situatii, ca de exemplu herniile grave de disc cu puternica compresiune medulara, fizioterapia ajuta numai dupa interventiile chirurgicale.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.